Ik ben homo. – Masterproef RITCS

Zo’n tien jaar lang weet ik het. Ik val niet op vrouwen. Maar nooit heb ik het met de juiste woorden gezegd. Deze masterproef is de documentatie van een persoonlijke zoektocht naar zelfaanvaarding en de woorden: “Ik ben homo.”

Lichting RITCS

Op maandag 24 juni kan je op het RITCS alle afstudeerprojecten van mijn radiocollega’s en ik beluisteren tijdens Lichting RITCS Alle info vind je op de website van het RITCS↗

Met dank aan:

Kenneth Berth naast presentator bij Studio Brussel maakt hij ook parels van documentaires en theater. Vaak met een persoonlijk verhaal. Daarom was hij de perfecte persoon om me tijdens het maakproces bij te staan. Als promotor hielp hij me op weg voor interviews en dachten we samen de structuur uit. Zonder hem was het een héél andere documentaire geworden. En had ik veel minder in BarBeton gezeten. Bedankt Kenneth!

De stemmen in het stuk: Wessel Blommaert, Tim Devriese, Jonas Roelens en Eddy Somers.

Maar zeker ook de mensen die niet in het stuk zitten: Leira Bertolazzi, Amber Schepers, Cécile Van Sanden, Alain van RainbowAmbassadors en Charlotte Missotten.

Iedereen die me bijstond: Josse Sennesael, Janne Goossens, Yade Houben, Séverine Champeaux, Linda Max (mijn therapeut), Xavier Taveirne,…

Last but not least: Hadewijch Vanhaverbeke om me te overtuigen om toch dit onderwerp uit te werken.

… en iedereen die ik vergeet. Merci!